Allmänna villkor

Produkter

Våra produkter är svensktillverkade och tillverkas i vår egen fabrik i Glimåkra, Nordöstra Skåne.
Tillverkningen sker efter beställning och en normal leveranstid är upp till 4 veckor.

Vissa produkter, såsom sängar i de vanligaste måtten, finns som lagervara.

Väljer du eget tyg eller andra tyger än de som finns angivna under produkten kan leveranstiderna förändras.

Du har även möjlighet att hämta upp direkt hos oss, vi har öppet Måndag till Fredag 07.00-16.00. Ring oss innan ni kommer så gör vi klart för upphämtning.

Priser

Samtliga priser är angivna inklusive moms.
I priserna ingår även frakten inom Sverige.

Betalning

Vi erbjuder endast betalning via betalfunktionen Paypal på sidan, betalning görs med kort. Du behöver inte ha ett eget Paypal-konto utan kan handla som gäst.

Orderbekräftelse

I samband med din beställning och betalning till oss erhåller du en bekräftelse på köpet. Efter att vi gått igenom din beställning erhåller du ett mail från oss med förväntad leveranstid.
Har du några synpunkter på innehållet i bekräftelsen eller gällande leveranstiden ber vi dig att återkoppla till oss omgående.

Frakt

Frakt ingår i priserna på produkten.

Leverans

Vi levererar våra lagervaror med hjälp av externa transportföretag. Leverans sker fram till tomtgränsen. Behöver du även hjälp inbärningen så tillkommer en extra kostnad. Vi ber dig avisera oss innan så att vi kan ta fram prisuppgift.

Transportskador

Kontrollera alltid godset direkt vid ankomst. Synliga skador måste anmälas till chauffören/utlämningsstället direkt vid leverans och noteras på transportörens fraktsedel. Alla skador måste anmälas till oss inom sju (7) arbetsdagar.
Anmälan görs via mail till oss.

Personuppgifter

I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt åtagande till dig. All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med GDPR, dataskyddsförordningen.